Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Egy étteremlátogatás nagyszerű módja annak, hogy barátaiddal vagy szeretteiddel egy finom étel és egy jó bor mellett megbeszéljétek az élet legutóbbi fordulatait, változásokat és megosszátok egymással a vicces történeteket.
Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Azonban mivel rengeteg étterem közül lehet választani, egyre többen döntenek úgy, hogy újra és újra visszatérnek ugyanabba az étterembe: pedig érdemes lenne valami újat is kipróbálnotok.

Randevú, családi esemény vagy üzleti megbeszélés szerepel a naptáradban és a megfelelő helyszín után kutatsz?

Mindig a tökéletes éttermet keresed, de úgy érzed, hogy mintha hiányoznának ezek a lehetőségek?

Nos, most biztosan meg fogsz döbbenni, de az általad áhított helyek egyike sokkal közelebb van hozzád, mint gondolnád.

A megnyugtató hangulat, az ízletes ételek, a gyors kiszolgálás csak néhány tényező azok között a szempontok között, amelyek besorolják az éttermet a vendéglátás élvonalába.


Valami másra is szükség van:

az eredetiségre.

Miért legyen ez a kritérium, ha éppen étteremválasztás előtt állsz?

Mert a rendezvényeken is sokkal jobban örülsz annak, ha a finom, ámde klisés, olykor száraz bolti pogácsa helyett egy hatalmas, ízekkel és különleges alapanyagokkal teli hidegtállal örvendeztet meg a házigazda.

Meghívunk téged a város szívében - az Andrássy úton található - Hoppá! Bistroba egy különleges ízkalandra!


A Hoppá! Bistro története

A Hoppá! Bistro 2019 őszén nyitotta meg a kapuit a belvárosban, azóta ínycsiklandozó ételvariációkkal, különleges ízekkel és fenséges desszertekkel várják azokat, akik imádnak az ízek kánaánjában fürdőzni.

A Bamba Marha tulajdonosai bár korábban fast casual színtéren bizonyították rátermettségüket és szakértelmüket, de régóta érdekelte őket a klasszikus ültetett vendéglátás.

Egy olyan étterme képzelteknel, amelyben a családias és barátságos, otthonos hangulat dominál, ízekben pedig a minőségi magyar, lokálisan beszerzett alapanyagok, impozáns hozzávalók és az emlékezetes ízélmények kapnak teret.

Közösen eldöntötték, hogy az irány a nemzetközi, modern konyhaművészet, francia vonásokkal.

A kortárs ízek és a perfekt tálalás felelőse a séf - Irtó Márton (Zeller Bisztró), az üzletvezető Vas István (Borbíróság), a kulináris vezető pedig Jancsa Jani street food szakértő és gasztronómiai tartalomgyártó.

Az ötletelés és a tervezgetés végül nem maradt fent a vágyak elérhetetlen polcán - mindent megtettek azért, hogy ez a varázslatos hely mielőbb létrejöhessen.

A remek lokációval rendelkező, frekventált helységnek, a hozzáértésnek és a lelkesedésnek köszönhetően hamar valósággá vált az, amelyről ezek a gasztrózsenik korábban csak álmodni mertek.

Kinyitott a Hoppá! Bistro, azóta pedig nincs megállás!


Ilyenek ők 2022-ben!

Az étterem kínálata elnyerte végleges formáját:

  • a la carte étlap, amelyeken a vendégek kedvencei szerepelnek

  • folyamatosan megújuló szezonális ételek

  • a chef különleges ajánlatai ínyenceknek

  • minden héten frissülő, összeválogatható, kiváló ár / érték arányú, 2 vagy 3fogásos ebéd menü

Kínálatuk pedig tökéletesen tükrözi, hogy mit is gondolnak a gasztronómiáról: ez a kellemes hangulatú hely kortárs, mégis közérthető.

Országokon átívelő konyhájuk változatos, és mindamellett, hogy a tradíciókat igyekeznek hűen tartani, a modern kivitelezésben és az hozzávalók, ételek minőségben sem adnak lejjebb egy percre sem.

Fontosnak tartják az alapanyagok helyi beszerzését, tiszteletét, és azok szívből jövő, őszinte prezentálását a tányérokon:

  • a magyaros ízek biztosítják azt, hogy a kínálat mindig tartogasson ismerős vonásokat, így biztosan mindenki otthon érzi majd magát a megszokott fogások különleges elkészítési módjai között

  • a francia felhangok az ételek kifinomultságát és szenvedélyét adják meg, ezekkel lehetnek azok az ízek, amelyek évtizedek óta végigkísérnek minket az életben, igazán egyediek.

Mindemellett válogatott borkínálattal, kézműves sörválasztékkal és igazán különleges kávéval várják azokat, akik a kellemes vacsora mellé valami igazán emlékezetes italt is fogyasztanának.

Nem véletlen, hogy a TripAdvisor 1. helyén állnak a 3000 étteremből: az ár-érték arányban kifogástalan ételek, az étterem hangulata és a szeretetteljes kiszolgálás mind-mind a fellegekbe repíti a betérő vendégeket.

Tavaly ősszel Michelin-tányér elismerésben részesültek - így joggal kimondható az, hogy a szakmai elismerések egyik legjelentősebb díjjal gazdagodtak mindezt alig 2 év nyitvatartás alatt!

Ideje neked is kipróbálnod ezeket a finomságokat:

rövid az élet, az éttermek listája pedig elképesztően hosszú, így érdemes az élvonallal kezdeni!

Kapcsolódó cikkek

Ha nem akarsz lemondani a gyorséttermi ételekről, egyél egészséges hamburgert

Ha nem akarsz lemondani a gyorséttermi ételekről, egyél egészséges hamburgert

Ha szereted a hamburgert és nem akarsz arról lemondani, készíts egészséges burgereket.

Matcha tea keksz azoknak, akik az egészséget preferálják

Matcha tea keksz azoknak, akik az egészséget preferálják

Előnézeti leírás: Ha kedveled az egészséges életmódot, készíts matcha porból kekszet.

Zöldségbe zárt egészség: brokkoli

Zöldségbe zárt egészség: brokkoli

Brokkoliból is remek, egészséges ételeket készíthetünk.