Sárospatakig kell utazni az ország egyik legjobb pizzájáért

Magyarországon ma már szinte bárhol hozzájuthatunk valamiféle pizzához, a kérdés már csak az marad: na de milyenhez?
Sárospatak legjobb étterme

Az országban az utóbbi években zajló gasztroforradalom alapján egy pillanatig sem meglepő, hogy nem csak Budapesten van lehetősége az embereknek igazán különleges és jó ételeket kipróbálnia, hanem bárhol, ahol hisznek a minőségi ételek elkészítésében.

Mindennek ellenére sem Sárospatak neve lenne az első alapvetően, ha csak úgy hasraütésszerűen jó pizzát szeretnénk ajánlani, de itt megbotlik a gondolatvezetésünk. A Pizza del Fiore egy kellemes hangulatú étterem, ahol családias környezetben, egy fedett terasszal bővített házban várják a vendégeket. Ebben eddig semmi különleges nincsen, és az előzékeny és kedves kiszolgálás mellett nem is lesz egészen addig, amíg meg nem érkezik a rendelt étel, mert akkor! Akkor viszont találkozhatunk azzal, amitől olyan különlegessé válik ez az első blikkre csak egy kedves étterem.

A Pizza Del Fiore ugyanis kézzel nyújtott tésztájú pizzákat szolgál fel, amik a kemencében megsülve könnyedek, ropogósak lesznek, ahogy az a pizzák nagykönyvében meg van írva. Az autentikus olasz állaggal találkozhatunk itt, ami ritkaság számba megy. Az étteremben a a Pizza del Fiore a signiture pizza, ami olyan különleges feltéttel kerül a tányérokra, mint a helyi füge vagy alma. De a juhtúró, a gorgonzola, a vargánya vagy akár a fügelekvár is olyan ízélményt kínálnak, hogy újra és újra akarjuk majd kóstolni. A minőségi, esetenként kifejezetten egyedi, de annál jobban működő feltétek és a kifogástalan tészta együttese teszi olyan emlékezetessé az éttermet, ahol a kellemes hangulat és a kiszolgálás olyan kombináció, ami országszerte kiemelkedőnek számít. Azoknak, akik nem pizzára éheznek, a paradicsomlevest mozzarellával és fonott pizzatésztával érdemes kipróbálniuk, hiszen ez az étel is legalább olyan kiváló, mint az étterem fő profilját nyújtó pizzák.

A Pizza Del Fiore éttermét itt találjuk: Sárospatak, Bercsényi u. 1, 3950. Ételeiket viszont nem csak helyben, hanem akár otthon is tesztelhetjük, a kiszállítás alábbi településekre lehetséges: Sátoraljaújhely, Hercegkút, Károlyfalva, Bodrogolaszi, Olaszliszka, Vámosújfalu, Tolcsva, Sárazsadány, Vajdácska.

Kapcsolódó cikkek

Ha vendégeket hívunk, készítsünk meleg színű tortát, mint amilyen a vörös bársonytorta

Ha vendégeket hívunk, készítsünk meleg színű tortát, mint amilyen a vörös bársonytorta

Az emberek a meleg színeket preferálják és ilyen színű ételeket is választanak elsősorban.

Ha nem akarsz lemondani a gyorséttermi ételekről, egyél egészséges hamburgert

Ha nem akarsz lemondani a gyorséttermi ételekről, egyél egészséges hamburgert

Ha szereted a hamburgert és nem akarsz arról lemondani, készíts egészséges burgereket.

Matcha tea keksz azoknak, akik az egészséget preferálják

Matcha tea keksz azoknak, akik az egészséget preferálják

Előnézeti leírás: Ha kedveled az egészséges életmódot, készíts matcha porból kekszet.