Gasztro

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

„Az vagy, amit megeszel”. Az először a német filozófus, Feuerbach által használt kifejezés az idők során az egészségtudatos táplálkozás mottójává vált.

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

Ezúttal azzal foglalkozunk részletesebben, hogy a főzés kulcsa a megfelelő tervezés, illetve a konyhai terület elrendezésének megtervezése.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő eledelt a macskánk számára

Hogyan válasszuk ki a megfelelő eledelt a macskánk számára

A macskája számára megfelelő eledel kiválasztása fontos macskája egészsége szempontjából.

A kerti grillezés igazi kulináris élmény

A kerti grillezés igazi kulináris élmény

Ma egyre több az egészségtudatos ember. A kerti grillen nagyon sokféle és egészséges ételt készíthetünk.

A koktélkeverés legfőbb szabályai

A koktélkeverés legfőbb szabályai

Sokan kacérkodnak a gondolattal, hogy otthon kísérletezzenek koktélokkal. Házibulik, grillpartik erre tökéletes lehetőséget adnak. Persze nem mindig elég egy online talált receptet megvalósítani. Illik ismerni a legfőbb szabályokat. Az alábbiakban ezeket

Együttműködik a szerb és magyar borszakma

Együttműködik a szerb és magyar borszakma

Az EduWine projekt célja, hogy a magyar-szerb határmenti területeken a szőlészeti-borászati kapcsolatokat erősítse.

Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Randevú, családi esemény vagy üzleti megbeszélés szerepel a naptáradban és a megfelelő helyszín után kutatsz?

Érdekességek a jég világából - Kézműves jégkocka készül Budapesten

Érdekességek a jég világából - Kézműves jégkocka készül Budapesten

Nagyon sok olyan szakma létezik a világon, amelyről talán még nem is hallottunk. Ilyen a jegesember is, aki éttermeknek, bároknak szállít jeget.