Gasztro

Hogyan készítsük el az édesburgonyát

Hogyan készítsük el az édesburgonyát

Az édesburgonyát a recepttől függően többféleképpen is elkészítheti.

Lazacőrület: az ízletes és egészséges választás

Lazacőrület: az ízletes és egészséges választás

Ha érdekelnek a finom és egészséges ételek, akkor kizárt, hogy eddig ne találkoztál volna a lista tetején a lazaccal.

Franciaország legnépszerűbb borai

Franciaország legnépszerűbb borai

Akár a lédúsabb, szaftosabb vörösborokat, akár a frissebb, könnyedebb stílust kedveli, van olyan francia bor, amelyik tökéletes az Ön számára.

Milyen íze van a szarvasgombának?

Milyen íze van a szarvasgombának?

Talán már hallottál ezekről a csodás kis dolgokról, amelyeket szarvasgombának hívnak.

Kulturális élmények a vadászat során Európában - A vadászat és a kulturális örökség kombinációja

Kulturális élmények a vadászat során Európában - A vadászat és a kulturális örökség kombinációja

Európában a vadászat nem csupán izgalmas tevékenység, hanem lehetőséget kínál a különleges kulturális élmények felfedezésére is.

Kiss Mona - A mindennapok „mentes” ételei – egészséges étkezés a hétköznapokban

Kiss Mona - A mindennapok „mentes” ételei – egészséges étkezés a hétköznapokban

Kiss Mona, a neves gasztroblogger, legújabb könyvében, a „Mentes” sorozat negyedik kötetében újra elkalauzol minket az allergénmentes táplálkozás kihívásainak világába.

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

„Az vagy, amit megeszel”. Az először a német filozófus, Feuerbach által használt kifejezés az idők során az egészségtudatos táplálkozás mottójává vált.

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

Ezúttal azzal foglalkozunk részletesebben, hogy a főzés kulcsa a megfelelő tervezés, illetve a konyhai terület elrendezésének megtervezése.