Gasztro

Omlett, frittata, rántotta – de mi a különbség?

Omlett, frittata, rántotta – de mi a különbség?

Reggelizz úgy, mint egy király, tartja a mondás.

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

„Az vagy, amit megeszel”. Az először a német filozófus, Feuerbach által használt kifejezés az idők során az egészségtudatos táplálkozás mottójává vált.

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

Ezúttal azzal foglalkozunk részletesebben, hogy a főzés kulcsa a megfelelő tervezés, illetve a konyhai terület elrendezésének megtervezése.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő eledelt a macskánk számára

Hogyan válasszuk ki a megfelelő eledelt a macskánk számára

A macskája számára megfelelő eledel kiválasztása fontos macskája egészsége szempontjából.

A kerti grillezés igazi kulináris élmény

A kerti grillezés igazi kulináris élmény

Ma egyre több az egészségtudatos ember. A kerti grillen nagyon sokféle és egészséges ételt készíthetünk.

Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Randevú, családi esemény vagy üzleti megbeszélés szerepel a naptáradban és a megfelelő helyszín után kutatsz?

Érdekességek a jég világából - Kézműves jégkocka készül Budapesten

Érdekességek a jég világából - Kézműves jégkocka készül Budapesten

Nagyon sok olyan szakma létezik a világon, amelyről talán még nem is hallottunk. Ilyen a jegesember is, aki éttermeknek, bároknak szállít jeget.

Házi gin tonik fűszer készítése

Házi gin tonik fűszer készítése

Ismered a gintonic fűszereket, amiket ízesítéshez tudsz használni otthon? Cikkünkből kiderül, hogyan állíthatod össze házilag ezeket a keverékeket.

Hogyan válasszunk a vacsorához illő bort?

Hogyan válasszunk a vacsorához illő bort?

Egy könnyedebb és finomabb ételhez inkább fehérbor illik.