Gasztro

Hogyan válasszunk a vacsorához illő bort?

Hogyan válasszunk a vacsorához illő bort?

Egy könnyedebb és finomabb ételhez inkább fehérbor illik.

Borászati kiegészítők, nemcsak borászoknak kifejlesztve

Borászati kiegészítők, nemcsak borászoknak kifejlesztve

Szeretne végre otthon is minőségi italokat fogyasztani? Ehhez azonban szüksége lesz az alábbi prémium borászati kiegészítőkre. Nézzük őket!

Hogyan készítsük el az édesburgonyát

Hogyan készítsük el az édesburgonyát

Az édesburgonyát a recepttől függően többféleképpen is elkészítheti.

Franciaország legnépszerűbb borai

Franciaország legnépszerűbb borai

Akár a lédúsabb, szaftosabb vörösborokat, akár a frissebb, könnyedebb stílust kedveli, van olyan francia bor, amelyik tökéletes az Ön számára.

Milyen íze van a szarvasgombának?

Milyen íze van a szarvasgombának?

Talán már hallottál ezekről a csodás kis dolgokról, amelyeket szarvasgombának hívnak.

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

„Az vagy, amit megeszel”. Az először a német filozófus, Feuerbach által használt kifejezés az idők során az egészségtudatos táplálkozás mottójává vált.

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

Ezúttal azzal foglalkozunk részletesebben, hogy a főzés kulcsa a megfelelő tervezés, illetve a konyhai terület elrendezésének megtervezése.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő eledelt a macskánk számára

Hogyan válasszuk ki a megfelelő eledelt a macskánk számára

A macskája számára megfelelő eledel kiválasztása fontos macskája egészsége szempontjából.