Gasztro

Házi gin tonik fűszer készítése

Házi gin tonik fűszer készítése

Ismered a gintonic fűszereket, amiket ízesítéshez tudsz használni otthon? Cikkünkből kiderül, hogyan állíthatod össze házilag ezeket a keverékeket.

Hogyan válasszunk a vacsorához illő bort?

Hogyan válasszunk a vacsorához illő bort?

Egy könnyedebb és finomabb ételhez inkább fehérbor illik.

Borászati kiegészítők, nemcsak borászoknak kifejlesztve

Borászati kiegészítők, nemcsak borászoknak kifejlesztve

Szeretne végre otthon is minőségi italokat fogyasztani? Ehhez azonban szüksége lesz az alábbi prémium borászati kiegészítőkre. Nézzük őket!

Milyen íze van a szarvasgombának?

Milyen íze van a szarvasgombának?

Talán már hallottál ezekről a csodás kis dolgokról, amelyeket szarvasgombának hívnak.

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

Konyhatündérek táborban – Nyári főzőtábor gyerekeknek

„Az vagy, amit megeszel”. Az először a német filozófus, Feuerbach által használt kifejezés az idők során az egészségtudatos táplálkozás mottójává vált.

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

A főzés kulcsa a megfelelő tervezés

Ezúttal azzal foglalkozunk részletesebben, hogy a főzés kulcsa a megfelelő tervezés, illetve a konyhai terület elrendezésének megtervezése.

A kerti grillezés igazi kulináris élmény

A kerti grillezés igazi kulináris élmény

Ma egyre több az egészségtudatos ember. A kerti grillen nagyon sokféle és egészséges ételt készíthetünk.

Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Randevú, családi esemény vagy üzleti megbeszélés szerepel a naptáradban és a megfelelő helyszín után kutatsz?