Gasztro

Ha vendégeket hívunk, készítsünk meleg színű tortát, mint amilyen a vörös bársonytorta

Ha vendégeket hívunk, készítsünk meleg színű tortát, mint amilyen a vörös bársonytorta

Az emberek a meleg színeket preferálják és ilyen színű ételeket is választanak elsősorban.

Együttműködik a szerb és magyar borszakma

Együttműködik a szerb és magyar borszakma

Az EduWine projekt célja, hogy a magyar-szerb határmenti területeken a szőlészeti-borászati kapcsolatokat erősítse.

Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Sikersztori a belváros szívében - a Hoppá! Bistro története

Randevú, családi esemény vagy üzleti megbeszélés szerepel a naptáradban és a megfelelő helyszín után kutatsz?

Érdekességek a jég világából - Kézműves jégkocka készül Budapesten

Érdekességek a jég világából - Kézműves jégkocka készül Budapesten

Nagyon sok olyan szakma létezik a világon, amelyről talán még nem is hallottunk. Ilyen a jegesember is, aki éttermeknek, bároknak szállít jeget.

Meghökkentő érdekességek a rumról, amit még te sem hallottál

Meghökkentő érdekességek a rumról, amit még te sem hallottál

A rum a világ egyik legkedveltebb szeszesitala, amely gazdag történelemmel rendelkezik.

Házi gin tonik fűszer készítése

Házi gin tonik fűszer készítése

Ismered a gintonic fűszereket, amiket ízesítéshez tudsz használni otthon? Cikkünkből kiderül, hogyan állíthatod össze házilag ezeket a keverékeket.

Hogyan válasszunk a vacsorához illő bort?

Hogyan válasszunk a vacsorához illő bort?

Egy könnyedebb és finomabb ételhez inkább fehérbor illik.

A méz mint természetes édesítőszer: egyszerű csere a mindennapi sütésben

A méz mint természetes édesítőszer: egyszerű csere a mindennapi sütésben

A méz, ez az ősi természetes édesítőszer, nemcsak ízletes, de számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik, ami ideálissá teszi a mindennapi sütéshez való hozzáadását.